Instellingen beheren

• Licenties in de KONE Residential Flow-oplossing worden verstrekt voor digitale sleutels, sleutelhangers, audioverbindingen via de parlofoon en videoverbindingen via de parlofoon. U kunt uw licentieverbruik bekijken aan de hand van de uitgebreide instructies in Licentiegebruik weergeven.

Contacteer uw facility manager indien u uw licenties wilt wijzigen.

• Download en installeer de KONE Flow-app op uw nieuwe apparaat. Log met uw oude inloggegevens in bij de KONE Flow-app en doorloop de registratiewizard. Zie Een nieuwe telefoon registreren of een oude telefoon vervangen voor uitgebreide instructies.