Message toevoegen en beheren

Met de app Message kunt u aangepaste berichten uploaden om op uw schermen weer te geven. U kunt meerdere berichten aanmaken die afwisselend op uw schermen worden getoond.
    • i
      Opmerking: Als u in uw gebouw beschikt over KONE Residential Flow dan kunt u dezelfde berichten versturen naar de gebruikers van uw KONE Flow mobiele applicatie.
    Selecteer voor deze procedures eerst een weergavegroep en schakel de app in. Zie voor meer informatie KONE Content Manager en Apps inschakelen.
    • 1
      Klik op Bericht toevoegen om een nieuw bericht aan te maken.
      Het scherm Bewerken wordt weergegeven.
    • 2
      Gebruik het scherm Bewerken om uw bericht te schrijven en de indeling ervan aan te passen.
      • i
        Opmerking: De titelvelden Afzender en Bericht zijn verplicht en worden samen met het bericht weergegeven op uw schermen.
        Het bericht kan e-mail- en internetkoppelingen bevatten die als hyperlinks worden weergegeven voor KONE Flow-gebruikers.
    • 3
      Klik op Opslaan.
      De weergavegroepselectie en het planningvenster worden weergegeven.
    • 4
      Selecteer de weergavegroep(en) waarin u het bericht wilt publiceren.
      Als u geen groep selecteert, wordt het bericht nergens weergegeven, maar wordt het voor later gebruik opgeslagen in uw berichtenbibliotheek.
    • 5
      Klik op Wijzigingen opslaan om het bericht te publiceren.
      Het bericht wordt weergegeven op het gebouw- en liftscherm, maar wordt nog niet verzonden naar KONE Flow-gebruikers.
    • 6
      Klik op Mijn berichten om de berichten te zien die zijn gekoppeld aan een enkele weergavegroep.
      U kunt per bericht op het pictogram van de weergavegroep klikken om het bericht in of uit te schakelen.
      • i
        Tip: Als u uw bericht niet ziet, klik dan op Bericht/<naam van weergavegroep> -> Bibliotheek om alle berichten in uw bibliotheek weer te geven. Berichten die niet zijn gekoppeld aan een weergave‑ of mobiele groep, zijn alleen zichtbaar in de bibliotheeklijst.
    • 7
      Als u beschikt over KONE Residential Flow, kunt u hetzelfde bericht ook versturen naar KONE Flow-gebruikers.
      • Klik per bericht op het pictogram van de mobiele groep om het bericht naar uw KONE Flow-gebruikers te sturen.
        Het venster Berichtgroepselectie wordt weergegeven.
      • Selecteer de mobiele berichtgroep(en) waarnaar u het bericht wilt verzenden.
      • Klik op Opslaan.
        De KONE Flow-gebruikers die aan de weergavegroep zijn gekoppeld, ontvangen het bericht.
      • i
        Opmerking: Als u de selectie van een of meerdere mobiele berichtengroepen ongedaan maakt, worden reeds verzonden berichten voor de bijbehorende KONE Flow-gebruikers verwijderd.
    • 8
      Klik op de prullenmand om oude berichten te verwijderen.
      • i
        Opmerking: Als u het bericht verwijdert, wordt het bericht ook verwijderd voor KONE Flow-gebruikers. Als u een bericht wijzigt, verdwijnt het oude bericht voor KONE Flow-gebruikers.
        Zij ontvangen het gewijzigde bericht als een nieuw bericht.