News 2.0 toevoegen en beheren

De News 2.0-app geeft nieuws weer van populaire nieuwskanalen en bedrijfswebsites of van uw eigen aangepaste RSS-feeds.

U kunt feeds gebruiken van elke bron, maar houd er rekening mee dat sommige uitgevers van inhoud voorwaarden hebben waarmee u dient in te stemmen. Selecteer voor deze procedure eerst een weergavegroep en schakel de app in.

Zie voor meer informatie KONE Content Manager en Apps inschakelen.

Feed toevoegen uit de feedbibliotheek

• 1.
      Klik op Populaire feeds.
    • 2.
      Klik op het plussymbool naast de naam van de feed die u aan uw scherm wilt toevoegen.

Aangepaste feed toevoegen

• 1.
      Klik op Een feed toevoegen.
    • 2.
      Voer de URL van de RSS-feed in bij het URL-veld.
    • 3.
      Klik op Feed testen om er zeker van te zijn dat u een geldige feed hebt ingevoerd.
    • 4.
      Voer een beschrijving van de feed in bij het veld Titelomschrijving.
    • 5.
      Stel de weergaveopties in met behulp van de selectievakjes:
      • Het selectievakje Feednaam tonen geeft aan of de naam wordt weergegeven op uw scherm.
      • Het selectievakje Artikeldatum tonen geeft aan of de artikeldatum wordt weergegeven op uw scherm.
      • Het selectievakje Alleen feedberichten van laatste datum tonen regelt het aantal dagen dat het nieuws in de rolkrant wordt getoond.
      • De selectieknoppen Koppeling naar volledig verhaal regelen of een URL of QR-code wordt weergegeven met een koppeling naar het volledige nieuwsartikel.
    • 6.
      Selecteer een indeling voor de feed.
      U kunt een standaardthema toepassen of zelf een thema maken door onder Aangepaste thema's op het plussymbool te klikken.