Weather toevoegen en beheren

De Weather app geeft de huidige weersomstandigheden weer voor uw stad alsook een vierdaagse voorspelling.

Selecteer voor deze procedure eerst een displaygroep en schakel de app in. Bekijk voor meer informatie KONE Content Manager en Apps inschakelen.

• 1.
      Voer een plaats of postcode in bij het veld Plaats of postcode invoeren.
    • 2.
      Selecteer de gewenste locatie uit het dropdownmenu.
    • 3.
      Voer de naam van de locatie in bij het veld Plaatsnaam.
    • 4.
      Selecteer of de temperatuur in Fahrenheit of Celsius moet worden getoond.
    • 5.
      Gebruik de keuzeschakelaar om aan te geven of de achtergrondkleur moet worden aangepast aan het weer.
    • 6.
      Klik op Opslaan.
    • 7.
      Selecteer een displaygroep waarvoor u deze weerlocatie wilt activeren.
    • 8.
      Klik op Wijzigingen opslaan.
      Het weer wordt weergegeven op de schermen in kwestie.
    • 9.
      Wilt u de weerlocatie bekijken voor een specifieke displaygroep, selecteer dan de displaygroep met het dropdownmenu 'Bibliotheek'.
    • 10.
      Wilt u zien of bewerken voor welke displaygroepen een weerlocatie momenteel is geactiveerd, klik dan op Displaygroepen.