Weather toevoegen en beheren

De Weather-app geeft de huidige weersvoorspellingen voor uw stad en een vierdaagse voorspelling weer.

Selecteer voor deze procedure eerst een weergavegroep en schakel de app in. Zie voor meer informatie KONE Content Manager en Apps inschakelen.

• 1.
      Voer een plaats of postcode in bij het veld Plaats of postcode invoeren.
    • 2.
      Selecteer de gewenste locatie uit het vervolgkeuzemenu.
    • 3.
      Voer de naam van de locatie in bij het veld Plaatsnaam.
    • 4.
      Selecteer of de temperatuur in Fahrenheit of Celsius moet worden getoond.
    • 5.
      Gebruik de keuzeschakelaar om aan te geven of de achtergrondkleur moet worden aangepast aan het weer.
    • 6.
      Klik op Opslaan.
    • 7.
      Selecteer een weergavegroep waarvoor u deze weerlocatie wilt activeren.
    • 8.
      Klik op Wijzigingen opslaan.
      Het weer wordt weergegeven op de betroffen schermen.
    • 9.
      Wilt u weerlocatie bekijken voor een specifieke weergavegroep, selecteer dan de weergavegroep met het vervolgkeuzemenu Bibliotheek.
    • 10.
      Wilt u zien of bewerken voor welke weergavegroepen een weerlocatie momenteel is geactiveerd, klik dan op Weergavegroepen.