Facebook-pagina toevoegen

Als u inhoud van Facebook wilt weergeven, moet u een Facebook-bedrijfspagina creëren of een bestaande gebruiken. Alleen inhoud van de Facebook-pagina die u toevoegt, wordt op uw schermen weergegeven.

Ga voor meer informatie over Facebook-pagina's naar https://www.facebook.com/

• i
      Opmerking: Tijdens het instellen moet de beheerder van de Facebook pagina inloggen via het Media Content Dashboard.
    De Facebook-app haalt berichten van een door u gekozen Facebook-pagina en zet deze in uw feed.

Uw Facebook-feed geeft maximaal 50 van de meest recente Facebook-berichten weer. De app haalt elke 5 - 10 minuten berichten op. Alleen openbare berichten worden in de feed weergegeven. Berichten van privéprofielen worden niet in de feed weergegeven.

De volgende inhoud wordt niet ondersteund:

• Gebruikers die ergens inchecken via Facebook
    • Koppelingen naar nieuwsartikelen, blogberichten of een andere externe website
    • Beoordelingen
    • Video's
    • Fotoalbumuploads
    • Berichten op Facebook waarin uw hashtag wordt genoemd

Selecteer voor deze procedure eerst een weergavegroep en schakel de app in. Zie voor meer informatie KONE Content Manager en Apps inschakelen.

• 1
      Klik op Facebook-pagina toevoegen.
    • 2
      Volg de instructies op het scherm.
      Het dashboard begin met het ophalen van berichten die op de Facebook-pagina worden toegevoegd.