Facebookpagina toevoegen

Als u inhoud van Facebook wilt weergeven, moet u een Facebookbedrijfspagina creëren of een bestaande gebruiken. Alleen inhoud van de Facebookpagina die u toevoegt, wordt op uw schermen weergegeven.

Ga voor meer informatie over Facebookpagina's naar https://www.facebook.com/

• i
      Opmerking: Tijdens het instellen moet de beheerder van de Facebookpagina inloggen via het Media Content Dashboard.
    De Facebookapp haalt berichten van een door u gekozen Facebookpagina en zet deze in uw feed.

Uw Facebookfeed geeft maximaal 50 van de meest recente Facebookberichten weer. De app haalt elke 5-10 minuten berichten op. Alleen openbare berichten worden in de feed weergegeven. Berichten van privéprofielen worden niet in de feed weergegeven.

De volgende inhoud wordt niet ondersteund:

• Gebruikers die ergens inchecken via Facebook
    • Koppelingen naar nieuwsartikelen, blogberichten of een andere externe website
    • Beoordelingen
    • Video's
    • Fotoalbumuploads
    • Berichten op Facebook waarin uw hashtag wordt genoemd

Selecteer voor deze procedure eerst een weergavegroep en schakel de app in. Zie voor meer informatie KONE Content Manager en Apps inschakelen.

• 1
      Klik op Facebookpagina toevoegen.
    • 2
      Volg de instructies op het scherm.
      Het dashboard begin met het ophalen van berichten die op de Facebookpagina worden toegevoegd.