Instagram-feed toevoegen

De Instagram-app geeft een livefeed weer van berichten van uw Instagram-account en uw hashtag.

De Instagram-app gebruikt hashtags en gebruikersaccounts om berichten naar uw feed te halen. Als u bijvoorbeeld de Instagram-hashtag '#kone' toevoegt, worden alle berichten waarin deze hashtag wordt genoemd weergegeven in uw feed.

De Instagram-feed geeft maximaal 50 van de meest recente Instagram-berichten weer. Het duurt 1 - 3 minuten voordat nieuwe berichten worden weergegeven. Alleen openbare berichten worden in de feed weergegeven. Berichten van privéprofielen worden niet in de feed weergegeven.

Selecteer voor deze procedure eerst een weergavegroep en schakel de app in. Zie voor meer informatie KONE Content Manager en Apps inschakelen.

• 1
      Wilt u een Instagram-account toevoegen, klik dan op Account toevoegen en volg de instructies.
    • 2
      Wilt u een hashtag toevoegen, voer dan de hashtag in bij het veld Hashtags toevoegen en klik op Toevoegen.