Instagramfeed toevoegen

De Instagramapp geeft een livefeed weer van berichten van uw Instagram-account en uw hashtag.

De Instagramapp gebruikt hashtags en gebruikersaccounts om berichten naar uw feed te halen. Als u bijvoorbeeld de Instagramhashtag '#kone' toevoegt, worden alle berichten waarin deze hashtag wordt genoemd weergegeven in uw feed.

De Instagramfeed geeft maximaal 50 van de meest recente Instagramberichten weer. Het duurt 1-3 minuten voordat nieuwe berichten worden weergegeven. Alleen openbare berichten worden in de feed weergegeven. Berichten van privéprofielen worden niet in de feed weergegeven.

Selecteer voor deze procedure eerst een weergavegroep en schakel de app in. Zie voor meer informatie KONE Content Manager en Apps inschakelen.

• 1
      Wilt u een Instagramaccount toevoegen, klik dan op Account toevoegen en volg de instructies.
    • 2
      Wilt u een hashtag toevoegen, voer dan de hashtag in bij het veld Hashtags toevoegen en klik op Toevoegen.