Traffic toevoegen

Met de Traffic app kan u de verkeerssituatie van een gebied naar wens weergeven.

Selecteer voor deze procedure eerst een displaygroep en schakel de app in. Zie voor meer informatie KONE Content Manager en Apps inschakelen.

• 1.
      Voer een naam voor uw verkeerslocatie in bij het veld Titel.
      Met de keuzeschakelaar 'Titel tonen in app' kan u aangeven of de naam op uw scherm wordt weergegeven en kan u de indeling, kleur en positie van de titel aanpassen.
    • 2.
      Kies als volgt de weergave-indeling met het dropdownmenu 'Kaartindelingsopties':
      • Volledig venster
        Geeft één locatie weer waarop kan worden in- en uitgezoomd.
      • Linksboven/rechtsboven/volledig venster
        Voegt een uitsnede voor een andere locatie toe links- of rechtsboven op de kaart.
      • Linksonder/rechtsonder/volledig venster
        Voegt een uitsnede voor een andere locatie toe links- of rechtsonder op de kaart.
      • Rechterhelft/linkerhelft
        Splitst het scherm in 2 delen, zodat u 2 verschillende locaties kan instellen.
      • Vier vensters
        Splitst het scherm in 4 delen, zodat u voor elk deel een andere locatie kan instellen.
    • 3.
      Selecteer uw locatie:
      • Als u uw huidige locatie wilt gebruiken, klik dan op de knop Huidige locatie.
      • Selecteer een locatie door in het veld 'Een locatie invoeren' een plaatsnaam op te geven.

Volg de instructies op het scherm. Zoom in of uit met de knoppen +/-.

• 4.
      Selecteer welke locatieaanduidingen op de kaart worden getoond:
      • Ziekenhuizen
      • Politiekantoren
      • Brandweerkazernes
      • Scholen