Twitter-feed toevoegen

De Twitter-app geeft een livefeed weer met tweets van een Twitter-account, een Twitter-hashtag of beide. De Twitter-app gebruikt hashtags of gebruikersaccounts om berichten naar uw feed te halen. Als u bijvoorbeeld de Twitter-hashtag '#kone' toevoegt, worden alle tweets waarin deze hashtag wordt genoemd weergegeven in uw feed. Nieuwe berichten worden vrijwel onmiddellijk weergegeven. Alleen openbare berichten worden in de feed weergegeven. Berichten van privéprofielen worden niet in de feed weergegeven.

De Twitter-feed geeft maximaal 50 van de meest recente tweets weer. De Twitter-app haalt alleen items van de afgelopen zeven dagen op en verwijdert oudere berichten uit de feed.

Selecteer voor deze procedure eerst een weergavegroep en schakel de app in. Zie voor meer informatie KONE Content Manager en Apps inschakelen.

• 1.
      Voer de gebruikersnaam van de Twitter-account in bij het veld Accounts toevoegen.
      Klik op Toevoegen.
      Voer een hashtag in bij het veld Hashtags toevoegen.
      Klik op Toevoegen.