Berichten van sociale media filteren

De volgende filters voor sociale media (Facebook, Twitter of Instagram) zijn beschikbaar:
    • Handmatige goedkeuring
    • Automatisch filteren
    • 1
      Klik op Instellingen in de feed die u wilt filteren.
    • 2
      Stel de filters in volgens uw voorkeur.
      De volgende gedeelten beschrijven hoe de filters werken.

Goedkeuring vooraf: handmatige goedkeuring

U dient elk bericht vooraf handmatig goed te keuren voordat het op het scherm wordt weergegeven.
    Wanneer Goedkeuring vooraf is ingeschakeld, wordt in uw socialeberichtenweergave een kolom Goedkeuring vereist getoond. Voor elk bericht kan u kiezen uit de volgende opties:
    • Goedkeuren
    • Weigeren
    • Bericht verwijderen en de gebruiker verbannen
    • i
      Opmerking: Handmatige goedkeuring vooraf verhindert dat uw socialemediaberichten live worden bijgewerkt.

Goedkeuring vooraf: automatische goedkeuring

Berichten van uw gekoppelde account slaan de goedkeuringswachtrij over en worden in real time op uw scherm weergegeven.
    Berichten van externe gebruikers dient u nog steeds handmatig goed te keuren.

Filters voor laster en gevloek: automatisch filteren

De filter voor laster en gevloek scant automatisch berichten of opmerkingen van gebruikers wanneer ze worden verstuurd. Bepaalde woorden of zinnen worden automatisch aangepast of gecensureerd.
    Kies één van de volgende niveaus:
    • Streng filteren
      Alle scheldwoorden en negatieve uitlatingen worden gefilterd. Deze instelling is kindvriendelijk.
    • Gemiddeld filteren
      Alleen extreme laster zoals discriminerende scheldwoorden wordt gefilterd. Licht aanstootgevende krachttermen worden weergegeven. Deze instelling is geschikt voor een volwassen publiek.
    • Uit
      Met deze optie wordt automatische filtering volledig uitgeschakeld. Alle inhoud wordt in real time op het scherm weergegeven. KONE raadt het volledig uitschakelen van de automatische filtering af.