KONE Content Manager

KONE Content Manager bestaat uit de volgende onderdelen:
    • Weergaven
      Weergaven zijn apparaten die inhoud streamen. Ze zijn aangesloten op verschillende beeldschermen in de hal (KONE MediaPlayer) of in de lift (KONE MediaScreen).
    • Weergavegroepen
      Elke weergavegroep is geprogrammeerd om inhoud af te spelen op de gekoppelde beeldschermen. Alle displays in een groep spelen dezelfde content af.
    • Apps
      Uw inhoud is geordend in apps die verschillende typen inhoud afspelen. Kies een displaygroep om een app voor die groep displays te activeren.

Zie voor meer informatie over concepten en site-structuur Overzicht van de KONE Information 300-site​.

Displaygroepen selecteren en beheren

• 1
      Selecteer een groep door te klikken op Weergaven -> <naam van een weergavegroep>.
      Er wordt een instellingenpagina weergegeven met apps die momenteel zijn ingeschakeld voor de geselecteerde displaygroep.
    • 2
      Bekijk content en voeg deze toe aan de displaygroep.

Apps selecteren en beheren

Selecteer voor deze handeling eerst een displaygroep.
    • 1
      Klik om een momenteel ingeschakelde app te selecteren.
      Er wordt een pagina geopend met de instellingen en contentbibliotheek van de geselecteerde app.
    • 2
      Klik op Apps -> Meer Apps om andere beschikbare apps te bekijken.
      Klik op een app om de instellingen en inhoud van de app te beheren.
      • i
        Opmerking: U kunt alleen apps zien die voor uw huidige licentieniveau zijn ingeschakeld. Neem contact op met KONE als u uw licentie wilt upgraden.

Appinhoud beheren

Selecteer voor deze procedure eerst een displaygroep en een app.
    • 1
      Stel content voor de app in met behulp van de pagina met de instellingen en contentbibliotheek van de geselecteerde app.
      • a)
        Activeer de app voor de door u gewenste displaygroep(en).
      • b)
        Klik op Weergavegroepen.
      • c)
        Gebruik de pluspictogrammen om de app te activeren voor een weergavegroep.

Mijn account beheren

Op de pagina Mijn account worden alle dashboardbeheerders vermeld. Hier kunt u uw wachtwoord en andere instellingen wijzigen.
      Klik op Uw avatar -> Mijn account.
      Wijzig naar behoefte uw wachtwoord of andere instellingen.