Weergave-instellingen en taal beheren

• 1.
      Selecteer Displays -> <naam van een displaygroep>.
    • 2.
      Gebruik het instellingenvenster om de weergave-instellingen aan te passen.
      De volgende opties zijn beschikbaar:
      • a.
        {3}Overgangen{4}
        Bepaalt hoe het scherm binnen een app overgaat naar achtereenvolgende apps of dia's.
      • i
        Opmerking: Hoe vloeiend de overgang verloopt, verschilt afhankelijk van de inhoud.
      • b.
        {6}Weergavetaal{7}
        Bepaalt de taal van de Weather app, de TripAdvisor app en teksten op sociale media, zoals 'Deel nu!'.
      • c.
        {9}Oriëntatie{10}
        KONE stelt de oriëntatie in tijdens de installatie. Als u deze instelling achteraf wijzigt, heeft dat geen invloed op uw weergaven.
      • d.
        {12}Geluid{13}
        Schermen ondersteunen geen geluid. Als u deze instelling wijzigt, heeft dat geen invloed op uw weergaven.
      • e.
        {15}Schermtype{16}
        KONE stelt het schermtype in tijdens de installatie. Als u deze instelling achteraf wijzigt, heeft dat geen invloed op uw weergaven.
    • 3.
      Klik op Opslaan.
    • 4.
      Klik op Scherm automatisch aan- of uitzetten om de weergavetijden van de displaygroep te beheren.
      Het venster 'Tijden waarop het scherm aan staat' verschijnt.
    • 5.
      Kies de tijden waarop het scherm aanstaat.
      Het systeem zet automatisch het scherm uit buiten deze tijden.
      Klik op Tijden opslaan.