Facebook, Instagram en Twitter beheren

Voeg voordat u deze handelingen doorloopt eerst een Facebookpagina of een Instagram- of Twitterfeed toe.
    • i
      Opmerking: Als er de laatste 7 dagen geen activiteit is geweest, dan wordt er niks getoond op het scherm.

Berichten beheren

• 1.
      Klik op Berichten beheren om uw berichten te bekijken.
      De kolom Live berichten geeft alle berichten weer die momenteel in uw feed zitten.
    • 2.
      Wilt u een bericht als favoriet markeren, klik dan op het hartje.
    • 3.
      Wilt u een bericht verwijderen, klik dan op de prullenmand.
    • 4.
      Wilt u het bericht op de oorspronkelijke website bekijken, selecteer dan de 3 stippen.
      Deze functie is alleen beschikbaar voor de Instagram- en Twitterapps.

Gebruikers uitsluiten

• 1.
      Klik op Berichten beheren om uw berichten te bekijken.
      De kolom Live berichten geeft alle berichten weer die momenteel in uw feed zitten.
    • 2.
      Selecteer de 3 stippen -> Gebruiker uitsluiten.
      Gebruikers uitsluiten is alleen mogelijk voor de Instagram- en Twitterapps.
      De berichten van uitgesloten gebruikers worden niet op uw schermen getoond.

Uitsluiting van gebruikers opheffen

• 1.
      Klik op de pagina waar u uw berichten beheert op Uitgesloten gebruikers.
      De koppeling is alleen zichtbaar indien u minstens één gebruiker hebt uitgesloten.
      Er wordt een lijst weergegeven met alle uitgesloten gebruikers op alle sociale netwerken, met koppelingen naar hun profielen.
    • 2.
      Klik op Uitsluiting opheffen om een gebruiker van de lijst met uitgesloten gebruikers te verwijderen.

Berichten vooraf goedkeuren voor weergave

U kan de weergegeven content vooraf goedkeuren en een filter instellen voor ongepast taalgebruik.
    • 1.
      Klik op Instellingen.
    • 2.
      Goedkeuring vooraf inschakelen.
      Voordat de berichten voor uw feed op uw schermen worden weergegeven, verschijnen ze in de kolom Goedkeuring vereist.
    • 3.
      Wilt u een bericht goedkeuren en op uw schermen laten weergeven, klik dan op het vinkje van het bericht.
      Voor meer informatie over het filteren van inhoud, zie Social Media berichten filteren.

Inhoud van Facebook aanpassen

• 1.
      Klik op Instellingen.
    • 2.
      Gebruik het gedeelte Afbeeldingsopmaak voor de volgende opties:
      • Stel de afbeelding in een bericht in op 'Tonen' of 'Verbergen'.
      • Toon of verberg het pictogram van het sociale netwerk.
      • Schakel het scherm Oproep tot actie in of uit.
    • 3.
      Gebruik het gedeelte Indeling aanpassen om in te stellen hoe uw afbeeldingen op het scherm worden weergegeven:
      • Grootte van uw afbeelding
      • Indeling van uw media en de omtrek van uw afbeeldingen
      • Weergavesnelheid van afbeelding
    • 4.
      Gebruik het scherm Oproep tot actie voor het volgende:
      • Stel een aangepast bericht in voor uw scherm.
      • Upload uw eigen logoafbeelding.
    • 5.
      Gebruik Uw tijdlijn vormgeven om een aangepast thema te bewerken of te verwijderen:
      • Beweeg uw cursor over een thema dat u eerder heeft aangemaakt en klik op Bewerken of Verwijderen.
      • Als u nog geen aangepaste thema's heeft, bewerk dan een bestaand standaardthema door eroverheen te bewegen en op Thema bewerken te klikken.