Netwerk monitoren en screenshots nemen

Netwerkmonitoring geeft de huidige status van uw weergavegroepen weer.
    • 1.
      Selecteer Menu -> Monitoring.
      De pagina Netwerk/Monitoring wordt geopend. Op deze pagina worden al uw weergavegroepen en hun statussen als volgt weergegeven:
      • Groen licht
        De weergavegroep is online en werkt normaal.
      • Rood licht
        De weergave is offline.
    • 2.
      Klik op Screenshot nemen om een screenshot vast te leggen van wat momenteel wordt weergegeven in de weergavegroep.
      De weergavegroep moet online zijn om de screenshot te kunnen nemen.