Intercomdiensten activeren en verwijderen

• 1.
    • 2.
      Bepaal per gebruikerstype waar u de toegangsdiensten kan beheren:
      • Hoofdgebruikers - Klik op FACILITEITEN-> Faciliteit van de hoofdgebruiker en vind het gedeelte GEACTIVEERDE SLEUTELS EN DIENSTEN.
      • Subgebruikers - Klik op FACILITEITEN -> Faciliteit van de subgebruiker -> WEERGEVEN achter de naam van de gebruiker.
      • Beheerde gebruikers - Klik op BEHEERDE GEBRUIKERS -> naam van de gebruiker.
    • 3.
      Een koppeling voor audio of video vanaf de intercom deactiveren en verwijderen:
      • A.
        Klik op DEACTIVEREN EN VERWIJDEREN voor de koppeling die u wilt verwijderen in het gedeelte GEACTIVEERDE SLEUTELS EN DIENSTEN.
        Er wordt een bevestigingsdialoogvenster weergegeven.
      • B.
        Klik op JA.
    • 4.
      Een nieuwe koppeling voor audio vanaf de intercom activeren:
      • i
        Opmerking: Gebruikers die KONE Flow niet gebruiken, kunnen alleen gebruikmaken van audio-oproepen via de intercom.
      • A.
        Klik op NIEUWE AUDIO-OPROEP ACTIVEREN.
      • B.
        Vul de contactnaam in die op de intercom moet worden weergegeven en het telefoonnummer dat gebeld moet worden.
      • C.
        Klik op OPSLAAN.