Toegangsrechten wijzigen

De rechten van hoofdgebruikers wijzigen

• 1.
    • 2.
      Klik op FACILITEITEN.
    • 3.
      Klik om de faciliteit te selecteren waaraan de hoofdgebruiker is toegewezen.
    • 4.
      Vind het gedeelte MACHTIGINGEN VAN HOOFDGEBRUIKER.
    • 5.
      Vind het gedeelte TOEGANG EN PARLOFOON.
      Alle beschikbare ingangen met toegang en intercom worden weergegeven.
    • 6.
      Wijs toegangsrechten toe:
      Altijd - permanente toegang tot de deur of intercom
      Nooit - geen toegang tot de deur of intercom
    • 7.
      Klik op WIJZIGINGEN OPSLAAN.
      Alleen de machtiging van de geselecteerde gebruiker wordt gewijzigd.
    • i
      Opmerking: Toegangslezers of intercoms die vanaf een andere locatie worden gedeeld, worden aangegeven met een deelpictogram naast de naam van het toestel.

Machtigingen van subgebruikers wijzigen

• 1.
      Log in bij KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klik op FACILITEITEN.
    • 3.
      Klik om de faciliteit te selecteren waaraan de subgebruiker is toegewezen.
    • 4.
      Klik op WEERGEVEN achter de naam van de subgebruiker in het gedeelte GEACTIVEERDE SLEUTELS EN DIENSTEN.
    • 5.
      Vind het gedeelte TOEGANG EN PARLOFOON.
      Alle beschikbare ingangen met toegang en intercom worden weergegeven.
    • 6.
      Wijs toegangsrechten toe:
      Altijd - permanente toegang tot de deur of intercom
      Nooit - geen toegang tot de deur of intercom
    • 7.
      Klik op WIJZIGINGEN OPSLAAN.
      Alleen de machtiging van de geselecteerde gebruiker wordt gewijzigd.
    • i
      Opmerking: Toegangslezers of intercoms die vanaf een andere locatie worden gedeeld, worden aangegeven met een deelpictogram naast de naam van het toestel.

Machtigingen van beheerde gebruikers wijzigen

• 1.
      Log in bij KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klik op BEHEERDE GEBRUIKERS.
    • 3.
      Klik om een beheerde gebruiker te selecteren.
    • 4.
      Vind het gedeelte TOEGANG EN PARLOFOON.
      Alle beschikbare ingangen met toegang en intercom worden weergegeven.
    • 5.
      Wijs toegangsrechten toe:
      Altijd - permanente toegang tot de deur of intercom
      Nooit - geen toegang tot de deur of intercom
    • 6.
      Klik op WIJZIGINGEN OPSLAAN.
      Alleen de machtiging van de geselecteerde gebruiker wordt gewijzigd.
    • i
      Opmerking: Toegangslezers of intercoms die vanaf een andere locatie worden gedeeld, worden aangegeven met een deelpictogram naast de naam van het toestel.