Liftmachtigingen wijzigen

• i
      Opmerking: Heeft uw gebouw twee of meer liften achter dezelfde toegangsdeur, koppel dan slechts één lift aan de gebruiker. Als u meerdere liften koppelt, worden automatische lifoproepen uitgeschakeld. Wordt de gebruiker altijd opgehaald door de verkeerde lift, wijzig dan de gekoppelde lift met de selectieknoppen voor de liftoproepfunctie, maar selecteer niet meer dan één lift.

Liftmachtigingen voor hoofdgebruikers wijzigen

• 1.
      Log in bij KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klik op FACILITEITEN.
    • 3.
      Klik om de faciliteit te selecteren waaraan de subgebruiker is toegewezen.
    • 4.
      Vind het gedeelte MACHTIGINGEN VAN HOOFDGEBRUIKER.
    • 5.
      Vind het gedeelte LIFTEN.
      Alle liften van de locatie worden weergegeven.
    • 6.
      Wijs met de volgende opties een machtiging voor elke lift toe:
      • Altijd - de gebruiker kan de lift oproepen voor bezoekers of voor zichzelf bij het betreden van het gebouw
        Als u deze optie kiest, is het nog steeds mogelijk om de toegang tot bepaalde verdiepingen te beperken. Deze functie moet worden ingeschakeld door KONE. Neem contact op met KONE voor meer informatie.
      • Nee - de gebruiker mag de lift niet oproepen
    • 7.
      Klik op WIJZIGINGEN OPSLAAN.
      • i
        Opmerking: Alleen de machtigingen van de geselecteerde gebruiker worden gewijzigd.

Liftmachtigingen voor subgebruikers wijzigen

• 1.
      Log in bij KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klik op FACILITEITEN.
    • 3.
      Klik om de faciliteit te selecteren waaraan de subgebruiker is toegewezen.
    • 4.
      Klik op WEERGEVEN achter de naam van de subgebruiker in het gedeelte GEACTIVEERDE SLEUTELS EN DIENSTEN.
    • 5.
      Vind het gedeelte LIFTEN.
      Alle liften van de locatie worden weergegeven.
    • 6.
      Wijs met de volgende opties een machtiging voor elke lift toe:
      • Altijd - de gebruiker kan de lift oproepen voor bezoekers of voor zichzelf bij het betreden van het gebouw
        Als u deze optie kiest, is het nog steeds mogelijk om de toegang tot bepaalde verdiepingen te beperken. Deze functie moet worden ingeschakeld door KONE. Neem contact op met KONE voor meer informatie.
      • Nee - de gebruiker mag de lift niet oproepen
    • 7.
      Klik op WIJZIGINGEN OPSLAAN.
      • i

Opmerking: Alleen de machtigingen van de geselecteerde gebruiker worden gewijzigd.

Liftmachtigingen voor beheerde gebruikers wijzigen

• 1.
      Log in bij KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klik op BEHEERDE GEBRUIKERS.
    • 3.
      Klik om een beheerde gebruiker te selecteren.
    • 4.
      Vind het gedeelte LIFTEN.
      Alle liften van de locatie worden weergegeven.
    • 5.
      Wijs met de volgende opties een machtiging voor elke lift toe:
      • Altijd - de gebruiker kan de lift oproepen voor bezoekers of voor zichzelf bij het betreden van het gebouw
        Als u deze optie kiest, is het nog steeds mogelijk om de toegang tot bepaalde verdiepingen te beperken. Deze functie moet worden ingeschakeld door KONE. Neem contact op met KONE voor meer informatie.
      • Nee - de gebruiker mag de lift niet oproepen
    • 6.
      Klik op WIJZIGINGEN OPSLAAN.
      • i
        Opmerking: Alleen de machtigingen van de geselecteerde gebruiker worden gewijzigd.