Faciliteiten beheren

Faciliteit toevoegen

• i
      Opmerking: Standaard heeft KONE de bestaande faciliteiten van uw gebouw al aan het systeem toegevoegd. Voeg alleen een nieuwe faciliteit toe als er een nieuwe zone in het gebouw is waarvoor een andere hoofdgebruiker de toegangsrechten moet beheren. Zie Meerdere hoofdgebruikers registreren voor meer informatie over hoe u de hoofdgebruiker registreert voor de faciliteit.
    • i
      Opmerking: Stel de machtigingen voor de hoofdgebruiker in voordat u de uitnodigingsmail verstuurt, zodat de juiste machtigingen worden toegepast op de hoofdgebruiker.
    • 1.
      Log in bij KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klik op FACILITEITEN.
    • 3.
      Klik op ÉÉN FACILITEIT TOEVOEGEN.
    • 4.
      Vul de naam, het nummer, het blok en de verdieping van de faciliteit in.
      U kan ook opmerkingen voor uw eigen informatie toevoegen in het gedeelte Mijn opmerking.
    • 5.
      Vul de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van de hoofdgebruiker van de faciliteit in.
      Zie Gebruikers voor meer informatie.
      • i
        Opmerking: Standaard wordt de naam weergegeven op alle intercoms waarvoor de hoofdgebruiker gemachtigd is. Gebruik alleen de achternaam.
    • 6.
      Klik op OPSLAAN EN DOORGAAN.

Faciliteitsinstellingen aanpassen

Faciliteit verwijderen

• 1.
      Log in bij KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klik op FACILITEITEN.
    • 3.
      Klik op de faciliteit die u wilt verwijderen.
    • 4.
      Klik op FACILITEIT VERWIJDEREN.
      Er verschijnt een bevestigingsvenster.
    • 5.
      Klik op JA.
      Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven.
      • i
        Opmerking: Het systeem verwijdert ook de machtigingen voor de hoofdgebruiker en de subgebruiker die aan de verwijderde faciliteit zijn gekoppeld.