Beheerde gebruikers beheren

Beheerde gebruikers toevoegen

• 1.
    • 2.
      Klik op BEHEERDE GEBRUIKERS.
    • 3.
      Klik op NIEUWE BEHEERDE GEBRUIKER TOEVOEGEN.
    • 4.
      Vul de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van de nieuwe gebruiker in.
      U kan opmerkingen voor uw eigen informatie toevoegen in het gedeelte Mijn opmerking. U kan ook een profielnaam toevoegen die u kan gebruiken om groepen gebruikers te filteren.
    • 5.
      Klik op OPSLAAN EN DOORGAAN.
    • 6.
      Bepaal de machtigingen voor de bezoeker in het gedeelte MACHTIGINGEN.
    • 7.
      Klik op UITNODIGINGSMAIL OPSLAAN EN VERSTUREN.
      Het systeem stuurt een uitnodigingsmail om de gebruiker te registreren.
      Zie Uitnodingsmails versturen voor meer informatie over uitnodigingsmails.

Beheerde gebruikers verwijderen

• 1.
      Log in bij KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klik op BEHEERDE GEBRUIKERS.
    • 3.
      Klik op de gebruiker die u wilt verwijderen.
    • 4.
      Klik op GEBRUIKER VERWIJDEREN.
      Er wordt een bevestigingsdialoogvenster weergegeven.
    • 5.
      Klik op JA
      Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven.

Machtigingen en diensten van beheerde gebruikers aanpassen

Voor meer informatie over hoe u geactiveerde sleutels en diensten beheert, zie Smartphonesleutels en sleutelhangers activeren en verwijderen en Intercomdiensten activeren en verwijderen.

Voor meer informatie over het beheren van machtigingen, zie Toegangsrechten wijzigen, Liftmachtigingen wijzigen en Intercomrechten wijzigen.