Machtigingsgroepen beheren

Zie Machtigingen voor meer informatie over machtigingen.

Nieuwe machtigingsgroep aanmaken

• 1.
    • 2.
      Klik op MACHTIGINGSGROEPEN.
    • 3.
      Klik op NIEUWE MACHTIGINGSGROEP TOEVOEGEN.
    • 4.
      Geef de machtigingsgroep een naam in GEGEVENS VAN MACHTIGINGSGROEP.
    • 5.
      Bepaal de machtigingen voor de groep in de volgende onderdelen:

TOEGANG EN INTERCOM:

• Altijd - de gebruikers hebben toegang tot de deur en de intercom
      • Nee - de gebruikers hebben geen toegang tot de deur en de intercom

LIFTEN:

• Altijd - de gebruikers kunnen de lift oproepen met KONE Flow
      • Nee - de gebruikers mogen de lift niet oproepen met KONE Flow
    • 6.
      Klik op MACHTIGINGSGROEP AANMAKEN.
      Zie Een machtigingsgroep toepassen op meerdere faciliteiten of beheerde gebruikers voor meer informatie over hoe u de machtigingsgroep toepast.

Machtigingsgroep bewerken

• 1.
      Log in bij KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klik op MACHTIGINGSGROEPEN.
    • 3.
      Klik op BEWERKEN bij de machtigingsgroep die u wilt bewerken.
    • 4.
      Bepaal de machtigingen voor de groep in de volgende onderdelen:

GEGEVENS VAN MACHTIGINGSGROEP - naam van de machtigingsgroep

TOEGANG EN INTERCOM:

• Altijd - de gebruikers hebben toegang tot de deur en de intercom
      • Nee - de gebruikers hebben geen toegang tot de deur en de intercom

LIFTEN:

• Altijd - de gebruikers kunnen de lift oproepen met KONE Flow
      • Nee - de gebruikers mogen de lift niet oproepen met KONE Flow
    • 5.
      Klik op WIJZIGINGEN OPSLAAN.

Machtigingsgroep verwijderen

• 1.
      Log in bij KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klik op MACHTIGINGSGROEPEN.
    • 3.
      Klik op BEWERKEN bij de machtigingsgroep die u wilt verwijderen.
      Klik op VERWIJDEREN.