Meerdere hoofdgebruikers registreren

U kan meerdere hoofdgebruikers voor meerdere faciliteiten registreren met behulp van een Excel-sheet.

• 1.
      Log in bij KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klik om het tabblad FACILITEITEN te selecteren.
    • 3.
      Klik op HOOFDGEBRUIKERS IMPORTEREN.
    • 4.
      Klik op EXPORTEREN en sla het bestand lokaal op.
      KONE Flow Manager exporteert een Excel-bestand met een lijst van alle faciliteiten, zonder informatie over de hoofdgebruikers.
    • 5.
      Open het geëxporteerde Excel-bestand.
      • i
        Opmerking: Sluit KONE Flow Manager niet af.
    • 6.
      Vul alle kolommen in die betrekking hebben op de hoofdgebruiker.

Het Excel-bestand bevat de volgende kolommen:

• Faciliteit - vooraf ingevulde faciliteitsnaam
      • Nummer - vooraf ingevuld faciliteitsnummer, indien beschikbaar
      • Blok - vooraf ingevuld bloknummer, indien beschikbaar
      • Naam - de naam van de hoofdgebruiker (alleen achternaam, wordt automatisch gebruikt als de naam die op de intercom wordt weergegeven)
      • E-mail - het e-mailadres van de hoofdgebruiker
      • Landcode - de landcode van het telefoonnummer van de hoofdgebruiker, inclusief het plusteken (+), bijvoorbeeld voor België: +32
      • Telefoonnummer - het telefoonnummer van de hoofdgebruiker
    • 7.
      Sla het Excel-bestand op.
    • 8.
      Klik in KONE Flow Manager op IMPORTEREN.
    • 9.
      Selecteer het Excel-bestand dat u heeft ingevuld en klik op OPENEN om het importeren te starten.
      KONE Flow Manager verifieert de geïmporteerde gegevens.
      Klik op OK om het importeren te voltooien.