Machtigingen

Machtigingen bepalen de toegang van gebruikers tot deuren en de intercom, en de toestemming om liften op te roepen met de KONE Flow Mobile app.

Met machtigingsgroepen kunnen beheerders een groep vooraf ingestelde machtigingen toepassen op één of meerdere faciliteiten of beheerde gebruikers. Met machtigingsgroepen kunnen de machtigingen voor faciliteiten of voor beheerde gebruikers in bulk worden aangepast. De bestaande machtigingen worden dan vervangen door de instellingen voor de machtigingsgroep.

Zie Machtigingsgroepen beheren en Een machtigingsgroep toepassen op meerdere faciliteiten of beheerde gebruikers voor meer informatie over machtigingsgroepen.