Wachtwoord voor KONE Flow Manager opnieuw instellen

• 1.
      Open de inlogpagina van KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klik op Wachtwoord vergeten.
    • 3.
      Voer het e-mailadres in dat u gebruikt hebt als uw gebruikersnaam voor KONE Flow Manager.
    • 4.
      Klik op Wachtwoord opnieuw instellen.
      Het systeem stuurt u een e-mailbericht met daarin een koppeling waarmee u uw wachtwoord opnieuw kan instellen.
    • 5.
      Volg de instructies in de e-mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
      Kan u het e-mailbericht niet vinden, kijk dan in uw map met ongewenste e-mail of spam.
      Log met uw nieuwe wachtwoord in bij KONE Flow Manager.