Gebruikers

KONE Residential Flow kent de volgende gebruikerstypen:
    • Hoofdgebruikers
      Standaard zijn de hoofdgebruikers de eigenaren van de faciliteiten van de locatie. Meestal woont de hoofdgebruiker in de faciliteit. De hoofdgebruiker kan ook een verhuurder zijn die de faciliteit verhuurt en ergens anders woont. Hoofdgebruikers zijn gemachtigd om de toegangsrechten en intercomfuncties voor de subgebruikers van hun faciliteiten te beheren. Hoofdgebruikers beheren de toegang van hun eigen subgebruikers en bezoekers met de KONE Flow Mobile app. Hoofdgebruikers kunnen meer subgebruikers aan hun faciliteiten toevoegen.
    • Subgebruikers
      Subgebruikers wonen in of gebruiken de faciliteiten van de locatie, maar zijn er geen eigenaar van. Subgebruikers zijn bijvoorbeeld de gezinsleden van een hoofdgebruiker of huurders die faciliteiten huren. Subgebruikers hebben continu toegang tot hun faciliteiten. Subgebruikers kunnen meer subgebruikers aan hun faciliteiten toevoegen als ze beheerdersrechten hebben.
    • Bezoekers
      Bezoekers zijn personen die tijdelijk toegang tot faciliteiten nodig hebben. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld incidentele onderhoudstechniekers, schoonmaakbedrijven of regelmatig bezoekende vrienden of familieleden van de hoofdgebruiker zijn. Bezoekers gebruiken tijdelijke toegangscodes om toegang te krijgen tot de faciliteiten.
    • Beheerde gebruikers
      Beheerde gebruikers zijn personen die tijdelijk toegang tot de locatie nodig hebben. Beheerde gebruikers kunnen bijvoorbeeld incidentele onderhoudstechniekers of schoonmaakbedrijven zijn.