Moet de KONE Flow app geopend zijn om meldingen zoals binnenkomende parlofoonoproepen te ontvangen?

Zolang u niet bij de app bent uitgelogd en uw smartphone of tablet een internetverbinding heeft, ontvangt u binnenkomende oproepen. U zal echter geen binnenkomende oproepen ontvangen als u de optie 'Niet storen' op uw smartphone hebt ingeschakeld of als u de parlofoonoproepen van de KONE Flow app hebt uitgeschakeld. Zie Parlofooninstellingen beheren voor meer informatie over hoe u oproepen vanaf de parlofoon kan in- of uitschakelen. Doe navraag bij de fabrikant van uw toestel voor meer informatie over het in- of uitschakelen van de optie 'Niet storen' op uw smartphone.