Ik heb een nieuwe smartphone. Hoe zet ik mijn account over naar mijn nieuwe smartphone?

Download en installeer de KONE Flow app op uw nieuwe smartphone, log in bij de KONE Flow app met uw oude inloggegevens en doorloop de registratiewizard. Zie Nieuwe smartphone registreren of oude smartphone vervangen voor uitgebreide instructies.

• i
      Opmerking: Er kan slechts één account tegelijk op één toestel zijn ingelogd. Wanneer u inlogt op een nieuw toestel, wordt u uitgelogd op het oude en worden alle machtigingen die u heeft, verplaatst naar het nieuwe toestel.