Ik heb een nieuwe smartphone. Hoe zet ik mijn account over naar mijn nieuwe smartphone?

Download en installeer de KONE Flow-app op uw nieuwe smartphone, log in bij de KONE Flow-app met uw oude inloggegevens en doorloop de registratiewizard. Zie Nieuwe smartphone registreren of oude smartphone vervangen voor uitgebreide instructies.

• i
      Opmerking: Er kan slechts één account tegelijk op één apparaat zijn ingelogd. Wanneer u inlogt op een nieuw apparaat, wordt u uitgelogd op het oude en worden alle machtigingen die u hebt, verplaatst naar het nieuwe apparaat.