Ik kan de lift niet oproepen

Zorg dat uw smartphone een internetverbinding heeft en dat de lift die u probeert op te roepen, toegevoegd is als favoriete lift. U kan de internetverbinding testen door een website te openen in de browser van uw smartphone.

Om misbruik te voorkomen is het aantal herhaalde liftoproepen beperkt. Overschrijdt u de limiet, probeer het dan na een paar minuten opnieuw.

Heeft uw gebouw twee of meer liften achter dezelfde toegangsdeur en komt altijd de verkeerde lift naar u toe of mislukt de liftoproep systematisch, neem dan contact op met uw beheerder. De beheerder kan ervoor zorgen dat de juiste lift naar u toe zal komen.

Raadpleeg Lift oproepen met KONE Flow voor uitgebreide informatie.