Ik heb problemen met het openen van de deur tijdens een parlofoongesprek

Controleer of uw smartphone een internetverbinding heeft. U kan de internetverbinding testen in de browser van uw smartphone. Zie Deuren voor bezoekers openen tijdens een parlofoongesprek voor uitgebreide instructies.

Werkt de internetverbinding goed op uw smartphone maar blijft het probleem zich voordoen, neem dan contact op met uw beheerder.

• i
      Opmerking: Vergrendelde iOS-toestellen vereisen extra stappen om het videogesprek in KONE Flow te openen. Zie Deuren voor bezoekers openen tijdens een parlofoongesprek voor meer informatie.
    • i
      Opmerking: Als u tijdens een audio-oproep moeite heeft de deur te openen, kan u de oproep beëindigen en de deur openen door binnen 1 minuut terug te bellen naar het parlofoonnummer.