Ik heb problemen met het openen van de deur met een smartphonesleutel

• Zorg ervoor dat uw smartphone geregistreerd is als smartphonesleutel en dat de Bluetooth-functie ingeschakeld is. Zie Smartphonesleutels, sleutelhangers en toegangscodes beheren voor uitgebreide instructies.
    • Houd er rekening mee dat uw smartphone Bluetooth 4.0 of hoger moet ondersteunen. Neem contact op met de fabrikant van uw smartphone voor de specificaties van uw smartphone.
    • Zorg ervoor dat uw smartphone zich in de buurt van de toegangslezer bevindt en dat u toestemming hebt om de deur te openen. Om mogelijke interferentie te voorkomen, haalt u uw smartphone uit uw broekzak of tas en houdt u uw smartphone uit de buurt van andere toestellen. Probeer het vervolgens opnieuw. Zie Deuren openen met smartphonesleutel voor uitgebreide instructies.
    • Start uw smartphone opnieuw op als het probleem zich blijft voordoen.
    • Neem contact op met uw beheerder als het probleem zich blijft voordoen na herhaalde pogingen.
    • Bij sommige Android-smartphones moeten de locatie-instellingen ingeschakeld zijn om deuren te kunnen openen. Zie Android-instellingen optimaliseren voor meer informatie over het inschakelen van locatie-instellingen.
    • Sommige Huawei-smartphones (met besturingssysteemversie 7.0 of ouder) kunnen problemen ondervinden met Bluetooth-toegang. Het is bijvoorbeeld bekend dat het probleem zich voordoet bij volgende modellen: Honor 7 [PLK-L01] en P8 Lite.
    • Sommige OnePlus-smartphones (met Android-versie 11) kunnen problemen ondervinden met Bluetooth-toegang. Het is bijvoorbeeld bekend dat het probleem zich voordoet bij volgende modellen: OnePlus 7 en 8.
    • i
      Opmerking: Bij sommige smartphones kan een laag batterijniveau de mogelijkheid tot het openen van de deur beperken. De gebruiker kan de smartphonespecifieke batterijoptimalisatie niet altijd aanpassen.