Ik heb problemen met het ontvangen van een audio-oproep vanaf de parlofoon

Controleer of uw telefoon normale telefoonoproepen tot stand kan brengen of aannemen. Is dat niet het geval, neem dan contact op met uw provider om er zeker van te zijn dat er geen onderbrekingen in de dienstverlening of problemen met uw account zijn. U kan ook de handleiding van uw telefoon doornemen om er zeker van te zijn dat instellingen zoals de vliegtuigmodus of doorschakelfuncties correct zijn geconfigureerd om oproepen te kunnen ontvangen.

Blijft het probleem zich voordoen, neem dan contact op met uw beheerder om de status van de parlofoon van het gebouw te controleren.