Land en taal
Menu
  Mobiele KONE Flow-app voor Residential Flow
  Mobiele KONE Flow-app voor Residential Flow

  Ik heb problemen met het ontvangen van video-oproepen van de intercom in de KONE Flow app

  Controleer of uw smartphone toegang heeft tot internet, of de intercomfunctie in de KONE Flow meldingsinstellingen ingeschakeld is en of u een naamplaatje op de intercom hebt. U kan uw internetverbinding testen door in een browser op uw smartphone een website te openen. Zie Video-oproep van intercom ontvangen, Intercomoproepen en naamplaatjes activeren en beheren en Intercomoproepen in- of uitschakelen. Neem contact op met uw beheerder als het probleem zich blijft voordoen.

  Sommige Android-smartphones gebruiken batterijbesparingsfuncties of andere appspecifieke instellingen waardoor KONE Flow niet reageert op het openen van deuren, video-oproepen en soortgelijke functies.

  • i
   Opmerking: Op sommige smartphones kan een laag batterijniveau het ontvangen van intercomoproepen beperken. De gebruiker kan de smartphonespecifieke batterijoptimalisatie niet altijd aanpassen.

  Zie Android-instellingen optimaliseren voor meer informatie over hoe u Android-instellingen optimaliseert.

  Ook sommige VPN-diensten kunnen op vergelijkbare wijze video-oproepen blokkeren. Schakel uw VPN-verbinding uit om video-oproepen mogelijk te maken. Het is ook bekend dat sommige mobiele providers het SIP-protocol blokkeren, waardoor videogesprekken niet mogelijk zijn. Als u video-oproepen wilt inschakelen, neemt u contact op met uw provider om de blokkering van het SIP-protocol op te heffen. U kan ook overwegen van contract of provider te wisselen.

  Vond u dit nuttig?
  Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een uitstekende beoordeling achter te laten. We stellen uw zaken zeer op prijs.
  Geef uw waardevolle suggesties voor verbeteren van het artikel
  255 Resterende teken(s).