Ik verhuur mijn appartement, wat moet ik doen?

Zorg ervoor dat u de hoofdgebruiker van uw faciliteit bent. U kunt contact opnemen met uw beheerder om te controleren of u een hoofdgebruiker bent. Als hoofdgebruiker kunt u de toegangsrechten van uw huurders beheren via de mobiele KONE Flow-app. Zie Hoofdgebruikers registreren die niet in de faciliteit wonen en geen gebruik maken van de faciliteit en De toegang van een gebruiker beheren voor meer informatie.