Wat is het verschil tussen een hoofdgebruiker, een subgebruiker met beheerdersrechten en een subgebruiker zonder beheerdersrechten?

De hoofdgebruiker is normaal gesproken de eigenaar van een faciliteit. Hij of zij wordt aangewezen door de beheerder en is gemachtigd om subgebruikers aan te maken.

Subgebruikers daarentegen zijn personen die in een gebouw wonen of voor langere tijd toegang tot het gebouw nodig hebben. Dit kunnen bewoners, familieleden, huurders of zelfs kamergenoten zijn. Subgebruikers hebben toegang tot alle functies: parlofoon, toegang, berichten en liften. Subgebruikers kunnen ook gemachtigd zijn om meer subgebruikers aan te maken, als Beheerdersrechten geselecteerd wordt wanneer de gebruiker wordt aangemaakt.