Intercomoproepen en naamplaatjes activeren en beheren

Tijdens de registratie is uw naam automatisch als naamplaatje toegevoegd aan de intercom (indien toegestaan door uw beheerder). U kan uw naamplaatje voor de intercom en de telefoonnummers die bij de contactnaam horen, beheren voor video- en audio-oproepen vanaf de intercom.

Intercomnaamplaatjes toevoegen (intercomoproep activeren)

• 1.
      Open KONE Flow.
    • 2.
      Tik op Intercom.
    • 3.
      Tik op NIEUW NAAMPLAATJE MAKEN....
    • 4.
      Voer een naam voor het naamplaatje in.
      Deze naam wordt weergegeven op de intercom.
    • 5.
      Selecteer ontvangers van video-oproepen met de knoppen Video-ontvanger toevoegen....
      Selecteer een gebruiker uit de lijst om video-oproepen vanaf de intercom te ontvangen.
    • 6.
      U kan ook op Audio-ontvanger toevoegen... tikken als u alleen audio-oproepen vanaf de intercom wilt ontvangen.
      Vul de landcode, het telefoonnummer en de naam van de contactpersoon in om alleen audio-oproepen vanaf de intercom te ontvangen.
      • i
        Opmerking: De toegangscode voor het openen van de deur tijdens een audio-oproep is standaard 00*.
    • 7.
      Als u zowel video-oproepen als audio-oproepen hebt ingeschakeld, kan u Alleen als video-oproep niet beschikbaar is aanvinken.
      Als er niet binnen 10 seconden een videogesprek tot stand kan worden gebracht, bijvoorbeeld vanwege problemen met de internetverbinding, schakelt het systeem in plaats daarvan over naar een audio-oproep naar uw telefoon.
    • 8.
      Tik op Klaar.

Naamplaatjes van de intercom verwijderen

• 1.
      Open KONE Flow.
    • 2.
      Tik op Intercom.
    • 3.
      Tik op het naamplaatje dat u wilt verwijderen.
    • 4.
      Tik op Naamplaatje verwijderen.
    • 5.
      Bevestig het verwijderen.

Ontvangers toevoegen aan een bestaand naamplaatje

Aan één naamplaatje kunnen meerdere ontvangers gekoppeld zijn om video-oproepen vanaf de intercom te ontvangen.
    • i
      Opmerking: Als u meerdere ontvangers aan hetzelfde naamplaatje koppelt, belt de intercom tegelijk naar alle gekoppelde ontvangers. De eerste die opneemt, brengt het gesprek tot stand.
    • 1.
      Open KONE Flow.
    • 2.
      Tik op Intercom.
    • 3.
      Selecteer ontvangers van video-oproepen met de knoppen Video-ontvanger toevoegen...
      Selecteer een gebruiker uit de lijst om video-oproepen vanaf de intercom te ontvangen.
    • 4.
      U kan ook op Audio-ontvanger toevoegen... tikken als u alleen audio-oproepen vanaf de intercom wilt ontvangen.
      Vul de landcode, het telefoonnummer en de naam van een contactpersoon in om alleen audio-oproepen vanaf de intercom te ontvangen.
      • i
        Opmerking: De toegangscode voor het openen van de deur tijdens een audio-oproep is standaard 00*.
    • 5.
      Als u zowel video-oproepen als audio-oproepen hebt ingeschakeld, kan u Alleen als video-oproep niet beschikbaar is aanvinken.
      Als er niet binnen 10 seconden een videogesprek tot stand kan worden gebracht, bijvoorbeeld vanwege problemen met de internetverbinding, schakelt het systeem in plaats daarvan over naar een audio-oproep naar uw telefoon.
      Tik op Klaar.