Lift oproepen met KONE Flow

U kan de lift oproepen om een vooraf gedefinieerde route af te leggen of handmatig verdiepingen instellen met de KONE Flow Mobile app.
    • 1.
      Open KONE Flow.
    • 2.
      Selecteer op het startscherm van KONE Flow met de scrollwieltjes de route die u door de lift wilt laten afleggen en tik op Lift oproepen.
      U kan ook een vooraf bepaalde route gebruiken.
      • i
        Opmerking: Zijn er meerdere liften, selecteer dan eerst de lift die u wilt oproepen. U kan selecteren welke liften op het startscherm worden weergegeven door uw favoriete liften te selecteren.
        KONE Flow laat met de status van de oproep zien welke lift u ophaalt.
    • 3.
      Als u een vooraf gedefinieerde route wilt bewerken, houdt u de route ingedrukt.
      Selecteer de vertrek- en bestemmingsverdiepingen met de scrollwieltjes en tik op Bevestigen.

De liftoproepfunctie in- of uitschakelen voor specifieke liften

U kan kiezen welke liften worden weergegeven op het startscherm van KONE Flow als de locatie over meerdere liften beschikt.
    • 1.
      Open KONE Flow.
    • 2.
      Tik op het Account-pictogram links bovenaan in KONE Flow.
    • 3.
      Selecteer onder LOCATIES de locatie die u wilt wijzigen.
    • 4.
      Tik onder LIFTINSTELLINGEN op Favoriete liften.
    • 5.
      Vink het selectievakje aan voor de liften die u wilt weergeven op het startscherm van KONE Flow en verwijder het vinkje uit het selectievakje voor de liften die u wilt verbergen.
      • i

Opmerking: U moet minimaal één lift selecteren.