Mijn account beheren

• 1.
    • 2.
      Tik op het Account-pictogram links bovenaan in KONE Flow.
    • 3.
      U kan de volgende instellingen bekijken en bewerken:
      • Uw e-mailadres, dat wordt gebruikt om in te loggen op uw account en als uw contactinformatie voor uw hoofdgebruiker en beheerder (dit e-mailadres kan niet worden bewerkt).
      • Uw geschatte loopsnelheid (langzaam, gemiddeld of snel)
        Als het systeem uw loopsnelheid kent, worden (automatische) liftoproepen nauwkeuriger met minder wachttijd.
      • Meldingsinstellingen voor intercom, mededelingen en opgeroepen lift.