De toegang van gebruikers beheren

Hoofdgebruikers en subgebruikers met beheerdersrechten kunnen gebruikers van KONE Residential Flow toevoegen en verwijderen die toegang hebben tot hun faciliteiten.

Gebruikers toevoegen

• 1.
      Open KONE Flow.
    • 2.
      Tik op Gebruikers.
    • 3.
      Tik op Een gebruiker toevoegen... in de faciliteit waaraan u de nieuwe gebruiker wilt toevoegen.
    • 4.
      Vul de naam van de gebruiker in en bepaal toegangsrechten voor de deuren van de locatie.
      • i
        Opmerking: Gebruikers met beheerdersrechten krijgen altijd toegang tot alle deuren.
    • 5.

Bepaal met behulp van de bijbehorende keuzeschakelaars over welke functies de gebruiker beschikking heeft:

• KONE Flow - toegang tot de locatie met de KONE Flow-app.
      • Sleutelhanger - activeer een sleutelhanger voor de gebruiker.
      • Toegangscode - creëer een tijdelijke toegangscode voor de gebruiker om deze toegang te geven tot intercoms en toegangsunits met toetsenblokken.
        De maximale duur van een toegangscode is 14 dagen.
    • 6.

Bepaal met de bijbehorende selectievakjes de rechten van een gebruiker voor KONE Flow:

• E-mailadres
      • Naam van gebruiker op het naamplaatje van de intercom (als er een intercom is)
      • Beheerdersrechten voor de faciliteit
    • 7.
      Tik op VERSTUREN om een uitnodigingsmail naar de nieuwe gebruiker te sturen.
      Onder de gebruiker wordt Uitnodiging verlopen weergegeven als de uitnodigingsmail verlopen is.
    • 8.
      Als de uitnodigingsmail verlopen is, verstuurt u de uitnodigingsmail opnieuw:
      • a)
        Tik op de gebruiker.
      • b)
        Tik op VERSTUREN om de e-mail opnieuw te versturen.

Gebruikers verwijderen

Tik op Gebruikers.
      Tik op de gebruiker die u wilt verwijderen.
      Tik op Gebruiker verwijderen.

Gerelateerd