Registreren als hoofdgebruiker die niet in het gebouw woont en geen gebruik maakt van het gebouw

Dit onderwerp is bedoeld voor gebruikers die niet in het appartement of de faciliteit wonen waarvan ze eigenaar zijn en er ook geen gebruik van maken. U kan bijvoorbeeld een huisbaas zijn die elders woont, maar toch nog steeds de hoofdgebruiker van KONE Residential Flow zijn voor de bewoners die in uw appartement wonen.

De registratie voltooit de configuratie van KONE Residential Flow.
    • 1.
      Open de uitnodigingsmail.
      Uw KONE Residential Flow-beheerder heeft u een uitnodigingsmail gestuurd. Zoek naar 'KONE Flow' wanneer u uw e-mail controleert en kijk ook in uw map met ongewenste e-mails. Neem contact op met uw beheerder als u de uitnodigingsmail niet kan vinden.
      • i
        Opmerking: Bent u een bestaande KONE Flow gebruiker, dan wordt de faciliteit automatisch aan uw account toegevoegd. U kan dan het configureren van uw account overslaan en doorgaan met het instellen van toegangsrechten.
    • 2.
      Open de activeringslink in de uitnodigingsmail en stel op de internetpagina een wachtwoord in voor uw account.
    • 3.
      Lees het privacydocument en de algemene voorwaarden. Vink het selectievakje aan om ze te accepteren.
    • 4.
      Open KONE Flow.
    • 5.
      Log in met uw e-mailadres en wachtwoord.
    • 6.
      U kan eventueel uw sleutelhanger registreren door de naam van de sleutelhanger en het serienummer te typen.
      U kan ook de QR-code scannen die op de sleutelhanger gedrukt is.
      Aan het einde van de configuratiewizard worden de functies weergegeven die zijn ingesteld.
    • 7.
      Tik op AAN DE SLAG.
      U bent klaar om KONE Residential Flow te gebruiken.
    • 8.
      Wilt u alleen subgebruikers toevoegen en de app niet zelf gebruiken voor toegang en video-oproepen via de intercom, dan kan u toegangsrechten en intercomoproepen verwijderen via Gebruikers en intercom -> NAAMPLAATJE.
    • 9.
      Tik op Gebruikers.
      Op de pagina Gebruikers kan u de accounts van uw huurders beheren.
    • 10.
      Geef uw huurder beheerdersrechten, waaronder alle rechten voor het beheren van deuren en de intercom.
      Zie De toegang van een gebruiker beheren voor meer informatie.
    • i
      Opmerking: Als hoofdgebruiker bent u verantwoordelijk voor het beheer van personen en hun toegang tot uw faciliteiten.
    • i
      Opmerking: De beheerder heeft de rechten om uw toestemmingen te beheren. Als de beheerder uw profiel verwijdert, worden alle door u aangemaakte gebruikers en bezoekers ook verwijderd.