Aanmelden voor KONE Flow

• 1.
      Vraag uw facility manager of hoofdgebruiker om u toe te voegen aan een KONE Residential Flow faciliteit.
      Nadat u aan een faciliteit bent toegevoegd, stuurt het systeem u een uitnodigingsmail.
    • 2.
      Open de registratiemail op het door u opgegeven e-mailadres.
      • i
        Opmerking: Kijk in uw map met ongewenste berichten als de e-mail niet in uw inbox staat.
    • 3.
      Open de activeringslink om een wachtwoord aan te maken.
    • 4.
      Lees het privacydocument en de algemene voorwaarden. Vink het selectievakje aan om ze te accepteren.
      Log met uw account in bij KONE Flow.