KONE Residential Flow is een Advanced People Flow Solution, bedoeld om het leven van huiseigenaars en huurders te vergemakkelijken. Dankzij mobiele en cloudtechnologieën kunnen ze verbinding maken met deuren, liften, informatiekanalen en de intercom van een gebouw via KONE Flow, een eenvoudig te gebruiken smartphoneapp. Daarnaast kunnen deuren worden geopend met RFID-sleutelhangers en natuurlijk met de gebruikelijke sleutels van het gebouw zelf.

KONE Residential Flow startset

KONE Residential Flow starter kit
    U heeft de KONE Residential Flow startset met sleutelhangers ontvangen. De sleutelhangers in de startset zijn nog niet geactiveerd. Gelieve de sleutelhangers voor gebruik te activeren..
    U kan hier meer informatie over KONE Residential Flow lezen.

Aan de slag gaan (beheerder)

Get_started_administrators
    • 1.
      Log in bij KONE Flow Manager.
    • 2.
      Maak hoofdgebruikers aan.
    • 3.
      Maak beheerde gebruikers aan (optioneel).
    • 4.
      Verstuur uitnodigingsmails.
    • 5.
      Registreer gebruikers die geen KONE Flow gebruiken.
    • 6.
      Beheer wijzigingen waar nodig.

Aan de slag gaan (hoofdgebruikers)

Get_started_main_user
    • 1.
      Installeer KONE Flow op uw smartphone.
    • 2.
      Meld u aan met behulp van de uitnodigingsmail die u van uw gebouwbeheerder ontvangen heeft en registreer uzelf.
      • i
        Opmerking: Woont u niet in het appartement (verhuurders), verwijder dan de toegangsrechten die u niet gebruikt (Gebruikers en intercom).
    • 3.
      Maak subgebruikers aan (Gebruikers).
    • 4.
      Geef sleutelhangers aan subgebruikers die er een nodig hebben.
      • i
        Opmerking: Sleutelhangers moeten voor gebruik worden geactiveerd.

Aan de slag gaan (subgebruikers)

New Component

KONE Residential Flow gebruiken

Use kone residential