Automatische liftoproepen inschakelen voor uzelf of bezoekers

U kan instellen dat de lift u en uw bezoekers automatisch ophaalt wanneer met een smartphonesleutel, sleutelhanger,numeriek klavier of parlofoonoproep toegang tot het gebouw wordt verkregen.

1. Open KONE Flow.
    2. Tik op het Account-pictogram links bovenaan in KONE Flow.
    3. Selecteer onder LOCATIES de locatie die u wilt wijzigen.
    4. Stel de volgende instellingen in onder LIFTINSTELLINGEN:
      • Met de keuzeschakelaar Lift oproepen wanneer ik het gebouw binnenkom schakelt u automatische liftoproepen wanneer u het gebouw betreedt in of uit
      • Met de keuzeschakelaar Automatische liftoproep voor bezoekers (parlofoon) schakelt u in of de lift wel of niet automatisch moet worden opgeroepen wanneer u tijdens een parlofoonoproep de deur opent voor bezoekers.