Lift oproepen met Amazon Alexa

U kan de lift oproepen met de virtuele assistent Amazon Alexa. U kan meerdere Alexatoestellen aan uw KONE Flow-account koppelen.

Voor deze procedure:

Zorg ervoor dat u beschikt over:

• Een toestel met Amazon Alexa
    • De Amazon Alexa-app op uw smartphone
    • De KONE Flow app op uw smartphone; u moet bovendien de registratie doorlopen hebben

Voor meer informatie over hoe u Amazon Alexa gebruikt, gaat u naar:
    www.amazon.com/

Alexa instellen

1. Open de Amazon Alexa-app op uw smartphone.
    2. Zoek naar de vaardigheid KONE Elevator Call.
    3. Installeer de vaardigheid.
    4. Activeer de vaardigheid met uw KONE Flow-inloggegevens.
    5. Zeg de configuratiezin tegen uw Alexatoestel.
      Zeg bijvoorbeeld: Alexa, call me an elevator (Alexa, roep een lift voor me op).
      De configuratiezin wordt weergegeven in de vaardigheid.
      Alexa geeft u een activeringscode.
    6. Open KONE Flow.
    7. Tik op MENU -> MIJN GEBOUW -> Alexa-instelling.
    8. Tik op NIEUW ALEXATOESTEL.
    9. Voer uw naam en de activeringscode in die u van Alexa hebt ontvangen.
    10. Selecteer de lift die u wilt oproepen en de verdieping waar u normaal gesproken vertrekt.

Lift oproepen met Alexa

Opmerking: Om misbruik te voorkomen is het aantal herhaalde liftoproepen beperkt. Als u de limiet overschrijdt, wordt uw liftoproep niet beantwoord en zal Alexa de oproep niet bevestigen.

1. Zeg de configuratiezin, bijvoorbeeld Alexa, call me an elevator (Alexa, roep een lift voor me op).
      Dit is de zin voor de KONE-liftoproepvaardigheid. De zin is te zien in de Amazon Alexa-app.
      Alexa bevestigt de oproep.

Alexa-instellingen aanpassen

U kan de volgende instellingen aanpassen:

• Doellift
      Als uw gebouw meerdere liften heeft, bepaalt deze instelling welke lift Alexa oproept.
    • Doelverdieping
      Dit is de doelverdieping waar de lift u komt ophalen.
    1. Open KONE Flow.
    2. Tik op MENU -> MIJN GEBOUW -> Alexa-instelling.
    3. Tik op het potloodje naast de Alexa die u wilt aanpassen.

Koppeling met Alexa verbreken

1. Open KONE Flow.
    2. Tik op MENU -> MIJN GEBOUW -> Alexa-instelling.
    3. Tik op de prullenbak naast de Alexa waarvan u de koppeling wilt verbreken.