De mobiele KONE Flow app downloaden en installeren

Gebruikt u KONE Residential Flow met KONE Flow, laat KONE Flow dan op de achtergrond draaien. De app hoeft niet actief geopend te zijn op het scherm van uw smartphone, maar log niet uit en sluit de app op de achtergrond niet.

• Opmerking: U heeft iOS 12 of hoger nodig om KONE Flow te gebruiken. Op eerdere besturingssystemen is volledige compatibiliteit niet gegarandeerd. Zie de instructies van uw smartphone voor meer informatie over hoe u de versie van het besturingssysteem van uw smartphone controleert of hoe u de App Store gebruikt.

1. Open de App Store.
      2. Downloaden en installeer KONE Flow.

De taal van KONE Flow volgt standaard de taalinstelling van het besturingssysteem van uw smartphone, maar u kan de taal van uw besturingssysteeminstellingen wijzigen in KONE Flow.

• Opmerking: U heeft Android 8.X of hoger en Bluetooth 4.0 of hoger nodig om KONE Flow te gebruiken. Op eerdere besturingssystemen is volledige compatibiliteit niet gegarandeerd. Zie de instructies van uw smartphone voor meer informatie over hoe u de versie van het besturingssysteem van uw smartphone en uw Bluetooth-versie controleert of hoe u de Google Play gebruikt.

1. Open Google Play.
      2. Downloaden en installeer KONE Flow.

De taal van KONE Flow volgt de taalinstelling van het besturingssysteem van uw smartphone.

Sommige Android-smartphones gebruiken batterijbesparingsfuncties waardoor KONE Flow niet reageert op het openen van deuren, video-oproepen en soortgelijke functies. Bij sommige Android-smartphones moeten bovendien de locatievoorzieningen ingeschakeld zijn.

Zie Android-instellingen optimaliseren voor meer informatie over hoe u uw Android-smartphone optimaliseert.