Uitnodigingsmail

Een uitnodigingsmail activeert uw KONE Residential Flow-account voor een specifieke locatie. U moet een wachtwoord aanmaken met behulp van de link in de uitnodigingsmail voordat u de mobiele KONE Flow app voor het eerst gebruikt. Als u KONE Flow al op een andere locatie gebruikt, wordt u automatisch aan de nieuwe locatie toegevoegd en ontvangt u een melding per e-mail.

Uw beheerder of hoofdgebruiker stuurt u een uitnodigingsmail. De activeringslink in een uitnodigingsmail kan slechts eenmaal worden gebruikt en blijft 14 dagen geldig. Geeft uw activeringslink aan dat de link verlopen is, neem dan contact op met uw beheerder of hoofdgebruiker voor een nieuwe uitnodigingsmail.