KONE Residential Flow is een geavanceerde oplossing voor de circulatie van personen, bedoeld om het leven van eigenaars en huurders te vergemakkelijken. Dankzij mobiele en cloudtechnologieën kunnen ze verbinding maken met deuren, liften, informatiekanalen en de parlofoon van een gebouw via KONE Flow, een eenvoudig te gebruiken smartphoneapp. Daarnaast kunnen deuren worden geopend met RFID-sleutelhangers en natuurlijk met de gebruikelijke sleutels van het gebouw zelf.

img_Get_started_admin

Aan de slag gaan (beheerder)

1. Log in bij KONE Flow Manager
    2. Maak hoofdgebruikers aan
    3. Maak beheerder gebruikers aan (optioneel)
    4. Verstuur uitnodigingsmails
    5. Registreer gebruikers die geen KONE Flow gebruiken
    6. Beheer wijzigingen waar nodig
    img_Get_started_main_user

Aan de slag gaan (hoofdgebruikers)

1. Installeer KONE Flow op uw smartphone
    2. Meld u aan met behulp van de uitnodigingsmail die u van uw gebouwbeheerder hebt ontvangen en registreer uzelf
      Opmerking: Woont u niet in het appartement (verhuurders), verwijder dan de toegangsrechten die u niet gebruikt (Gebruikers en parlofoon)
    3. Maak subgebruikers aan (Gebruikers)
    4. Geef sleutelhangers aan subgebruikers die er één nodig hebben
      Opmerking: Sleutelhangers moeten voor gebruik worden geactiveerd
    img_Get_started_residents_and_visitors

Aan de slag gaan (subgebruikers)

1. Installeer KONE Flow op uw smartphone
    2. Meld u aan met behulp van de uitnodigingsmail die u van uw hoofdgebruiker of subgebruiker met beheerdersrechten hebt ontvangen en registreer uzelf
    3. Vraag een sleutelhanger aan uw hoofdgebruiker als u er één nodig heeft
      Activeer de sleutelhanger tijdens uw registratie

Opmerking: U kan KONE Residential Flow ook gebruiken zonder de KONE Flow smartphoneapp. Zie KONE Residential Flow zonder smartphone gebruiken voor meer informatie.

img_Use_KONE_Flow

KONE Residential Flow gebruiken

1. Open deuren met uw smartphone
    2. Open deuren met uw sleutelhanger
    3. Roep de lift op met uw smartphone
    4. Ontvang met uw smartphone video-oproepen vanaf de parlofoon