Gebruikersreis

KONE Residential Flow is een geavanceerde oplossing voor personenstromen, bedoeld om het leven van huiseigenaars en huurders te vergemakkelijken. Dankzij mobiele en cloudtechnologieën kunnen ze verbinding maken met deuren, liften, informatiekanalen en de parlofoon van een gebouw via KONE Flow, een eenvoudig te gebruiken smartphoneapp. Daarnaast kunnen deuren worden geopend met RFID-sleutelhangers en natuurlijk met de gebruikelijke sleutels van het gebouw zelf.

img_Get_started_admin

Aan de slag gaan (beheerder)

1. Log in bij KONE Flow Manager.
    2. Maak hoofdgebruikers aan.
    3. Maak beheerde gebruikers aan (optioneel).
    4. Verstuur uitnodigingsmails.
    5. Registreer gebruikers die geen KONE Flow gebruiken.
    6. Beheer wijzigingen waar nodig.
    img_Get_started_main_user

Aan de slag gaan (hoofdgebruikers)

1. Installeer KONE Flow op uw smartphone.
    2. Meld u aan met behulp van de uitnodigingsmail die u van uw gebouwbeheerder hebt ontvangen en registreer uzelf.
      Opmerking: Woont u niet in het appartement (verhuurders), verwijder dan de toegangsrechten die u niet gebruikt (Gebruikers en parlofoon).
    3. Maak subgebruikers aan (Gebruikers).
    4. Geef sleutelhangers aan subgebruikers die er een nodig hebben.
      Opmerking: Sleutelhangers moeten voor gebruik worden geactiveerd.
    img_Get_started_residents_and_visitors

Aan de slag gaan (subgebruikers)

1. Installeer KONE Flow op uw smartphone.
    2. Meld u aan met behulp van de uitnodigingsmail die u van uw hoofdgebruiker of subgebruiker met beheerdersrechten hebt ontvangen en registreer uzelf.
    3. Vraag een sleutelhanger aan uw hoofdgebruiker als u er een nodig hebt.
      Activeer de sleutelhanger tijdens uw registratie.

Opmerking: U kunt KONE Residential Flow ook gebruiken zonder de KONE Flow-smartphoneapp. Zie KONE Residential Flow zonder smartphone gebruiken voor meer informatie.

img_Use_KONE_Flow

KONE Residential Flow gebruiken

1. Open deuren met uw smartphone.
    2. Open deuren met uw sleutelhanger.
    3. Roep de lift op met uw smartphone.
    4. Ontvang met uw smartphone video-oproepen vanaf de parlofoon.