Licentiegebruik weergeven

Het totale aantal licenties voor elke faciliteit wordt bepaald door de overeenkomst met KONE voor uw locatie. Alle gebruikers van een faciliteit, ongeacht het type gebruiker, verbruiken licenties die aan de faciliteit zijn toegewezen.

1. Tik op Menu -> MIJN PERSONEN om het aantal beschikbare licenties voor uw faciliteit weer te geven.

Er zijn vier typen licenties:

• Sleutelhangerlicenties
      Bepaalt het aantal fysieke RFID-sleutelhangers dat mag worden gebruikt voor het openen van deuren.
    • Licenties voor digitale sleutels
      Bepaalt het aantal smartphonesleutels dat mag worden gebruikt voor het openen van deuren. Eén smartphone verbruikt één licentie.
    • Licentie voor audio-oproep van parlofoon
      Bepaalt het aantal telefoons met enkel audio dat audio-oproepen mag ontvangen.
    • Licentie voor video-oproep van parlofoon
      Bepaalt het aantal smartphones dat video-oproepen mag ontvangen. Eén smartphone verbruikt één licentie.