Video-oproep van de intercom ontvangen

Voor deze procedure: Zorg ervoor dat KONE Flow geïnstalleerd is op smartphone, dat uw smartphone een internetverbinding heeft en niet op stil of 'Niet storen' staat. U kan uw internetverbinding testen door verbinding te maken met een website, bijvoorbeeld www.kone.be.

Wanneer iemand u belt via de intercom, wordt een oproepwaarschuwingsvenster weergegeven op uw smartphone. U kan deze functie in- of uitschakelen. Zie Intercomoproepen in- of uitschakelen voor meer informatie.

Opmerking: De videokwaliteit is afhankelijk van uw netwerkkwaliteit. Een snellere verbinding zoals bijvoorbeeld wifi of 4G zorgt voor een betere gebruikerservaring.

1. Tik op Oproep om de oproep te beantwoorden.
      Draai uw mobiel toestel naar liggende modus voor een grotere videoweergave.
    2. Tik op Oproep beëindigen om het gesprek te weigeren en te beëindigen.
    3. Tik op het camerapictogram om een foto van de bezoeker te maken.
      De camera op de intercom maakt de foto.

Opmerking: Vergrendelde iOS-toestellen vereisen extra stappen om het KONE Flow-videogesprek te openen. Zie Deuren voor bezoekers openen tijdens een parlofoongesprek voor meer informatie.