Lift oproepen met KONE Flow

U kunt de lift bellen oproepen om een vooraf gedefinieerde route af te leggen of handmatig verdiepingen instellen met de mobiele KONE Flow-app.

1. Open KONE Flow.
    2. Selecteer op het startscherm van KONE Flow met de scrollwieltjes de route die u door de lift wilt laten afleggen en tik op Lift oproepen.
      U kunt ook een vooraf bepaalde route gebruiken.
      Opmerking: Zijn er meerdere liften, selecteer dan eerst de lift die u wilt oproepen. U kunt selecteren welke liften op het startscherm worden weergegeven door uw favoriete liften te selecteren.
      KONE Flow laat met de status van de oproep zien welke lift u ophaalt.
    3. Als u een vooraf gedefinieerde route wilt bewerken, houdt u de route ingedrukt.
      Selecteer de bron- en bestemmingsverdiepingen met de scrollwieltjes en tik op Bevestigen.

De liftoproepfunctie in- of uitschakelen voor specifieke liften

U kunt kiezen welke liften worden weergegeven op het startscherm van KONE Flow als de locatie over meerdere liften beschikt.

1. Open KONE Flow.
    2. Tik op het Account-pictogram links bovenaan in KONE Flow.
    3. Selecteer onder LOCATIES de locatie die u wilt wijzigen.
    4. Tik onder LIFTINSTELLINGEN op Favoriete liften.
    5. Vink het selectievakje aan voor de liften die u wilt weergeven op het startscherm van KONE Flow en verwijder het vinkje uit het selectievakje voor de liften die u wilt verbergen.
      Opmerking: U moet minimaal één lift selecteren.