Lift oproepen met KONE Flow

U kan de lift oproepen om een vooraf gedefinieerde route af te leggen of handmatig verdiepingen instellen met de mobiele KONE Flow app.

1. Open KONE Flow.
    2. Selecteer op het startscherm van KONE Flow met de scrollwieltjes de route die u door de lift wilt laten afleggen en tik op Lift oproepen.
      U kan ook een vooraf bepaalde route gebruiken.
      Opmerking: Zijn er meerdere liften, selecteer dan eerst de lift die u wilt oproepen. U kan selecteren welke liften op het startscherm worden weergegeven door uw favoriete liften te selecteren.
      KONE Flow laat met de status van de oproep zien welke lift u ophaalt.
    3. Als u een vooraf gedefinieerde route wilt bewerken, houdt u de route ingedrukt.
      Selecteer de basis- en bestemmingsverdiepingen met de scrollwieltjes en tik op Bevestigen.

De liftoproepfunctie in- of uitschakelen voor specifieke liften

U kan kiezen welke liften worden weergegeven op het startscherm van KONE Flow als de locatie over meerdere liften beschikt.

1. Open KONE Flow.
    2. Tik op het Account-pictogram links bovenaan in KONE Flow.
    3. Selecteer onder LOCATIES de locatie die u wilt wijzigen.
    4. Tik onder LIFTINSTELLINGEN op Favoriete liften.
    5. Vink het selectievakje aan voor de liften die u wilt weergeven op het startscherm van KONE Flow en verwijder het vinkje uit het selectievakje voor de liften die u wilt verbergen.
      Opmerking: U moet minimaal één lift selecteren.