Smartphonesleutels, sleutelhangers en toegangscodes beheren

Voordat u een smartphonesleutel of sleutelhanger kan gebruiken, moet u deze in het systeem hebben geregistreerd.

Zie Nieuwe smartphone registreren of oude smartphone vervangen voor meer informatie.

Opmerking: Houd uw mechanische sleutel altijd bij u als reserve. KONE Flow is geen vervanging van uw mechanische sleutel.

Smartphonesleutels toevoegen of verwijderen

1. Open KONE Flow.
    2. Tik op Gebruikers.
    3. Tik op uw eigen account, die wordt aangegeven met 'Ik'.
    4. Zet de keuzeschakelaar voor Smartphonesleutel aan of uit.

Sleutelhangers toevoegen of verwijderen

1. Open KONE Flow.
    2. Tik op Gebruikers.
    3. Tik op de gebruiker voor wie u sleutelhangers wilt toevoegen of verwijderen.
    4. Tik op Sleutelhanger activeren... om een sleutelhanger toe te voegen.
    5. Vul een naam en het serienummer van de sleutelhanger in.
      U kan ook de QR-code scannen die op de sleutelhanger gedrukt is.
    6. Tik op Activeren.
    7. Tik op Verwijderen om een sleutelhanger te verwijderen voor gebruik.
      U kan verwijderde sleutelhangers bijvoorbeeld toewijzen aan andere gebruikers die u heeft gemaakt.

Toegangscodes toevoegen of verwijderen

1. Open KONE Flow.
    2. Tik op Gebruikers.
    3. Tik op de gebruiker voor wie u een toegangscode wilt toevoegen of verwijderen.
    4. Zet de keuzeschakelaar voor Toegangscode aan of uit.
    5. Stel de begin- en einddatum in voor de geldigheid van de toegangscode.
      Opmerking: De maximale geldigheidsduur voor toegangscodes is 14 dagen.
    6. Tik op Opslaan.
      Opmerking: De toegangscode wordt gegenereerd nadat u op Opslaan hebt getikt.
    7. Tik nogmaals op de gebruiker om de toegangscode te zien.
      De toegangscode wordt weergegeven.
    8. Deel de toegangscode door op Delen te tikken.
    9. Zet de keuzeschakelaar voor Toegangscode uit om de toegangscode te verwijderen.
      Opmerking: De toegangscode verloopt automatisch op de ingestelde einddatum. Om toegangscodes te blijven gebruiken, moet u een nieuwe genereren.