Nieuwe smartphone registreren of oude smartphone vervangen

U kan slechts één toestel tegelijk gebruiken met een KONE Flow-gebruikersaccount. Wilt u meerdere toestellen gebruiken, maak dan nog een KONE Flow-account aan.

1. Open KONE Flow met de nieuwe smartphone die u wilt registreren en log in.
      Het systeem vraagt of u wilt uitloggen op het oude toestel en inloggen op een nieuw toestel.
    2. Tik op Doorgaan.
      Het systeem logt u uit op het oude toestel en verplaatst uw machtigingen naar het nieuwe toestel.
      U bent klaar om KONE Residential Flow te gebruiken.