Een machtigingsgroep toepassen op meerdere faciliteiten of beheerde gebruikers

Een machtigingsgroep op meerdere faciliteiten toepassen

Voor deze procedure: Zorg ervoor dat voor de gewenste faciliteiten nog geen hoofdgebruikers zijn ingesteld. Anders hebben de nieuwe machtigingen invloed op de bestaande machtigingen van de huidige hoofdgebruikers.
    • 1.
      Log in bij KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klik om het tabblad MACHTIGINGSGROEPEN te selecteren.
    • 3.
      Vind de machtigingsgroep die u wilt toepassen en klik op TOEPASSEN OP FACILITEITEN.
    • 4.
      Gebruik de selectievakjes om de faciliteiten te kiezen waarop u deze machtigingsgroep wilt toepassen.
    • 5.
      Klik op MACHTIGINGSGROEP TOEPASSEN.
      Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven.

Een machtigingsgroep toepassen op meerdere beheerde gebruikers

• 1.
      Log in bij KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klik om het tabblad MACHTIGINGSGROEPEN te selecteren.
    • 3.
      Vind de machtigingsgroep die u wilt toepassen en klik op TOEPASSEN OP BEHEERDE GEBRUIKERS.
    • 4.
      Gebruik de selectievakjes om de beheerde gebruikers te kiezen waarop u deze machtigingsgroep wilt toepassen.
      Klik op MACHTIGINGSGROEP TOEPASSEN.
      Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven.